Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, lanseaza HTC One S si HTC Desire C, doua smartphone-uri noi ale producatorului taiwanez de telefoane HTC.
Smartphone-ul HTC One S poate fi achizitionat la preturi incepand cu 69 euro (cu TVA). Oferta este valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat si download la viteze de pana la 7,2 Mbps pentru primul GB.

HTC One S are un ecran de 4,3 inchi, camera de 8 MP si include tehnologia Beats Audio, prin care utilizatorii beneficiaza de un sunet de foarte claritate.

Pe de alta parte, HTC Desire C este disponibil la preturi incepand cu 9 euro (cu TVA), oferta fiind valabila cu abonamentul Pantera 21 si My Smartphone 15. Smartphone-ul este un model cu ecran HVGA de 3,5 inchi si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0.

„Piata echipamentelor de conectare mobila la internet este in plina ascensiune si pentru a o face mai accesibila tuturor consumatorilor am adus in oferta, la preturi competitive, cele mai noi modele de smartphone de la HTC, la preturi incepand de la 9 euro” a declarat Nana Teodorescu, manager de produs la Orange.

De asemenea, HTC One X este disponibil la un tarif incepand cu 169 de euro, valabil cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si cu optiunea My Smartphone 15.

Orange a lansat acest telefon in luna aprilie, la acel moment preturile incepand de la 239 de euro.

Sursa foto: Orange

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri