Lorand Szarvadi, fondatorul lantului de magazine Domo Retail, ramane directorul general al companiei, conform unui comunicat de presa a retailerului. Compania neaga astfel informatiile aparute in wall-street.ro conform carora conducerea Domo va fi preluata de Lucian Ghitescu, pana in prezent seful diviziei de electrocasnice a Samsung Electronics Romania.

„Contrar informatiilor aparute in presa online din data de 18 iunie 2012, nu s-a pus problema plecarii Domnului Lorand Szarvadi de la conducerea companiei, acesta urmand a-si continua activitatea in Domo in calitate de Chief Executive Officer. Domnul Roman Wenzl, reputat specialist in management, avand doua MBA-uri in finante si marketing strategic si domnul Lucian Ghitescu, pana in prezent Head al diviziei de electrocasnice de la Samsung Electronics Romania, au fost numiti de actionarii Domo in pozitia de administratori ai companiei cu scopul de a intari echipa de management inlocuind doi dintre vechii membri ai Consiliului de Administratie. Domnul Lorand Szarvadi ramane in continuare al treilea membru al Consiliului de Administratie”, au declarat oficialii companiei.

Noul Consiliu de Administratie al Domo (Lorand Szarvadi, Roman Wenzl si Lucian Ghitescu) are ca obiective intarirea pozitiei companiei in piata si stabilirea unei strategii prin care retailerul sa devina lider in domeniu. Cel mai mare jucator in retailul de electronice si IT este Altex, aflat insa la mica distanta fata de Domo.

Wall-Street.ro a scris in editia din 18 iunie ca Lorand Szarvadi este pe punctul de a pleca de la conducerea Domo, el urmand sa fie inlocuit de Lucian Ghitescu, seful diviziei de electrocasnice a Samsung Electronics Romania.

"Nu e sigur deloc ca plec de la Domo, dar este posibil. In acest moment nu doresc sa raspund la intrebari, poate intr-o luna putem sta de vorba despre acest subiect", a afirmat Szarvadi pentru wall-street.ro.

In prezent, Domo este al doilea jucator pe piata locala de retail electroIT, cu o retea de 110 magazine si 1550 de angajati. Compania a avut afaceri de circa 175 de milioane de euro anul trecut.

Principalii competitori ai Domo sunt retailerii Altex, Flanco si eMag.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum functioneaza ,,alianta marketplace-urilor" la care eMag e parte?