Furnizorul de servicii informatice Endava vrea sa ajunga la circa 600 de angajati in Bucuresti in 2014, in prezent compania avand in Capitala in jur de 30 de salariati.

Cresterea numarului de angajati este determinata de recrutari noi, dar si de faptul ca Endava a cumparat o companie de IT din Bucuresti. Oficialii furnizorului de servicii informatice nu a oferit mai multe detalii despre aceasta tranzactie.

Conducerea Endava vrea sa aiba aproximativ 320 de angajati pana la finalul anului viitor si 600 de oameni din 2014, in Bucuresti.

In prezent compania inregistreaza circa 500 de angajati la nivel national, dintre care dintre care 250 la Cluj-Napoca, 210 la Iasi si 30 la Bucuresti.

“Impreuna cu celelelate centre de livrari din Romania si Republica Moldova, vom putea creste la peste 1.600 de angajati", a afirmat John Cotterell, directorul executiv al grupului britanic Endava. El nu a precizat in cat timp se va ajunge la aceasta cifra.

Pentru a-si sustine businessul compania a inchiriat in Bucuresti o suprafata de 2.420 metri patrati pe doua etaje in centrul AFI Business Park.

“Decizia de extindere in Bucuresti se datoreaza faptului ca aici exista un numar mai mare de specialisti IT care au fost expusi la proiecte IT de anvergura si la o varietate mai mare de tehnologii”, a adaugat Cotterell.

Endava livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din domeniile servicii financiare, telecomunicatii, media, sport & entertainment si servicii profesionale. Compania de servicii IT a fost infiintata in anul 2000 si are in prezent are in jur de 1000 de angajati Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

Pe piata locala, compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de outsoucing IT, livrand solutii mai ales pentru organizatii din Marea Britanie si Statele Unite. Printre clientii Endava se numara companii precum IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life si BRD Fond de Pensii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Doi romani descopera o vulnerabilitate si sunt premiati de Apple