RCS & RDS, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat serviciul de date mobile in roaming, care poate fi activat de catre abonatii companiei la serviciile de voce mobila si internet mobil pe telefon. Tariful practicat de companie pentru traficul de date in roaming este de 0,28 de euro/MB.

Activarea serviciului poate fi facuta telefonic - cu suportul departamentului de relatii cu clienti - sau in conturile de client de pe site-ul companiei.

La activarea traficului de date, clientii beneficiaza de o limita valorica de 50 euro, iar in cazul in care au nevoie de mai mult trafic, pot solicita utilizarea serviciului pana la o limita de 200 euro (tarife fara TVA).
RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata locala, compania oferind servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet fix si mobil, telefonie fixa si mobila. Compania a avut in 2010 o cifra de afaceri de circa 418,1 milioane de euro si pierderi nete de 16,6 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Retelele de internet din Bucuresti, mai stabile decat in Olanda