RIM (Research-In-Motion) pregateste lansarea a doua serii de telefoane pentru sistemul de operare BlackBerry 10, insa in aceasta toamna vor fi lansate si telefoanele L-Series cu touchscreen, unul din pariurile producatorilor canadieni, noteaza engadget citand N4BB.
Smartphone-urile BlackBerry L-Series, cu ecran tactil, sunt asemanatoare cu prototipul trimis dezvoltatorilor de aplicatii odata cu BlackBerry 10 Dev Alpha (foto), iar BlackBerry N-Series, cu tastatura fizica tip QWERTY este pregatit pentru o lansare in primul trimestru al anului viitor.

BlackBerry L-Series vor avea ecran OLED cu rezolutie de 1280x768 si densitate a numarului de pixeli de 356ppi (pixel-per-inch). Calitatea ecranului depaseste chiar si Retina Display, folosita de iPhone 4 si iPhone 4S care folosesc un ecran cu o rezolutie de 960x640px cu o densitate a numarului de pixeli de 330ppi.

Telefoanele BlackBerry N-Series vor folosi un ecran OLED patrat, cu rezolutie 720x720 si densitate a pixelilor de 330ppi. Telefoanele cu tastatura QWERTY vor fi disponibile abia in 2013, dar noile BlackBerry L-Series isi vor face debutul in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie.

Foto: captura n4bb.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri