Compania romaneasca producatoare de solutii IT Novensys isi extinde operatiunile in regiunea de centru-vest a tarii prin deschiderea unui punct de lucru la Cluj-Napoca, care va fi operational si pentru alte localitati din zona.
Dupa deschiderea, in octombrie anul trecut, a punctului de lucru de la Timisoara, Novensys isi intensifica prezenta in afara Bucurestiului printr-un nou punct de lucru regional la Cluj-Napoca. Companiile localizate in judetele Cluj, Salaj, Bistrita,Targu Mures, Harghita, Covasna, Sibiu, Brasov, Maramures, Satu Mare, Alba vor avea acum acces mai usor la solutii eficiente de management al informatiilor si vor beneficia de toate serviciile complementare de consultanta, implementare, service si mentenanta locale ale Novensys Cluj-Napoca.

Din punctul de vedere al performantelor economice, zona acoperita de noul punct de lucru Novensys se claseaza imediat dupa regiunea de Vest, avand un important potential de dezvoltare. Cluj-Napoca se situeaza pe locul II in ierarhia nationala ca potential de polarizare, dupa capitala, influenta acestuia manifestandu-se asupra intregului spatiu al Transilvaniei.

Experienta punctului de lucru de la Timisoara ne-a aratat ca, in zone cu potential ridicat de dezvoltare economica, un numar tot mai mare de companii inteleg importanta solutiilor de management al informatiei. De la deschiderea sa in octombrie anul trecut si pana in prezent punctul de lucru de la Timisoara a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 900.000 RON confirmandu-ne asteptarile in ceea ce priveste rata adoptarii solutiilor inteligente de management al afacerii. Clujul si Transilvania in general reprezinta pentru Novensys o noua provocare. Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea companiilor locale cu solutii IT eficiente care sa contribuie la dezvoltarea afacerilor si a zonei in general. a spus Cezar Golumbeanu, Managing Partner Sales & Marketing, Novensys.

Novensys se afla intr-un moment de crestere; ne-am consolidat pozitia la nivel central si am intrat cu succes si pe piata regionala din Vestul tarii. Acest succes se datoreaza in principal eforturilor pe care le-am depus pentru a livra solutii eficiente care sa raspunda perfect nevoilor clientilor nostri. Decizia de extindere catre o noua zona este o urmare fireasca a cresterii Novensys pe piata solutiilor integrate din Romania, dar si a preocuparii de a fi cat mai aproape de locul unde clientii isi desfasoara activitatea pentru a putea raspunde direct solicitarilor acestora a adaugat Cezar Golumbeanu, Managing Partner Sales & Marketing, Novensys.

Novensys are deja un numar important de clienti in Transilvania, printre care Selgros, Metro, Michelin, Unilever si altii. Pentru toti clientii din aceasta zona, Novensys poate oferi acum interventii mai prompte si sprijin local.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Metro accelereaza dezvoltarea retelei "LaDoiPasi"