Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, cererea autoritatii de reglementare in telecom (ANCOM) de anulare a unei decizii a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), prin care a fost anulata licitatia pentru comparatorul ofertelor de comunicatii destinate utilizatorilor finali, informeaza Mediafax.
"Admite plangerea. Modifica in parte Decizia CNSC 1670/C8/1053/06.06.2012 in sensul ca respinge contestatia ca nefondata. Mentine celelalte dispozitii. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica de la data de 11 iulie 2012", se arata intr-un anunt publicat pe site-ul instantei.

Decizia CNSC din 6 iunie a fost adoptata in urma unei contestatii inaintata de societatea CS Vision SRL Brasov, care detine aplicatia www.mobime.ro, principalul concurent al comparatorului pe care ANCOM vrea sa-l lanseze. CS Vision SRL Brasov, controlatã integral de Razvan Gabriel Bagiu, a inregistrat o cifra de afaceri de 3,34 milioane de lei in 2010.

Contestatia CS Vision a fost depusa in 2 aprilie, la 5 zile dupa expirarea termenului limita de depunere a ofertelor pentru comparator.

Prin cererea depusa, CS Vision a solicitat anularea clarificarilor cuprinse in adresa ANCOM 6942/2012, anularea procedurii de atribuire si refacerea documentatiei si reluarea procedurii de atribuire.

La inceputul lunii iunie, CNSC a decis anularea clarificarilor cuprinse in adresa ANCOM 6942/2012, anularea procedurii de atribuire si a procedurii de achizitie publica.

De asemenea, CNSC a respins cererea privind refacerea documentatiei si reluarea procedurii de atribuire.

ANCOM a primit la finele lunii martie opt oferte pentru furnizarea unei aplicatii online care va compara ofertele de comunicatii destinate utilizatorilor finali, contractul fiind estimat la 1,88 milioane de lei (TVA inclusa).

Ofertele au fost depuse de Club Software, Digital Data Services, XOR IT Systems, Software Development&Consulting, UTI Systems, Novation Wave si consortiile formate din Romtelecom si Go Business, respectiv Asesoft International si Insoft Development&Consulting.

Contractul consta in proiectarea, dezvoltarea, testarea si implementarea unei aplicatii interactive care va efectua analize comparative ale planurilor tarifare la serviciile de comunicatii, permitand realizare unui clasament al celor mai avantajoase tarife din punct de vedere al pretului.

Contractul va fi finantat din veniturile proprii ale ANCOM, banii urmand sa fie rambursati din fonduri UE.

Lansarea comparatorului online era parte a programului de actiuni al ANCOM pe anul 2011.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri