Cosmote Romania, membra a grupului elen Cosmote, si Internity, lantul de distributie IT&C al grupului francez Avenir Telecom, au incheiat miercuri, 19 aprilie, un parteneriat strategic prin care Internity va distribui exclusiv produse si servicii Cosmote in magazinele sale.

"Unul dintre principalele argumente pentru care a fost incheiat acest parteneriat este reteaua extinsa a magazinelor Internity", a declarat, citat de Rompres, Sales Customer Care Director, Cosmote Romania, Vassillios Trochalidis. Aceasta cuprinde 64 de magazine in Romania, dintre care 16 in Bucuresti. Pana la sfarsitul lui 2006, oficialii companiei intentioneaza sa extinda reteaua la 80 de magazine, iar pana la sfarsitul lui 2007, la 100 de magazine, a aratat directorul de vanzari in cadrul Internity, Mihai Motora.

In acelasi timp, Internity, membru al grupului Avenir Telecom, este interesat de distribuirea produselor Cosmote pentru o mai mare vizibilitate pe piata, precum si pentru ca, astfel, are posibilitatea de a vinde produse competente si performante, a mai spus Trochalidis.

Parteneriatul are caracter exclusiv, aceasta fiind o caracteristica a strategiei Avenir in zona de est a Europei, a explicat International director Avenir Telecom, William Kuillet.

Cu acest prilej au fost lansate doua pachete Cosmote, "Kill Deal" (oferta imbatabila), pentru segmentele prepaid si postpaid. Pachetul postpaid cuprinde telefonul Motorola C261 si un abonament lunar cu 60 de minute incluse. Pachetul prepaid include telefonul Nokia 1110, si cartela Cosmote de 5 euro cu un credit de 10 euro.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei