Noua versiune de Office a producatorului de software Microsoft este conectata la Internet, poate edita PDF-uri si este construit astfel incat sa poata fi folosita pe viitoarele tablete cu sistemul de operare Windows 8, scrie Telegraph.co.uk.
Microsoft Office este folosit de peste un miliard de oameni si ruleaza pe circa 90% dintre computerele de business din intreaga lume. Sistemul aduce companiei americane circa 15 miliarde de dolari pe an.

Steve Ballmer, CEO al Microsoft, a prezentat un preview al Office 2013, software ce va fi lansat anul viitor. “Acesta este cel mai ambitios proiect Office pe care l-am realizat vreodata”, a spus seful companiei, subliniind ca produsul se adreseaza atat studentilor cat si familiilor si consumatorilor business.

Word, Outlook, Excel, OneNote si PowerPoint au fost updatate si imbunatatite astfel incat sa poata fi folosite eficient si in cazul interfetelor cu touch screen – tablete si telefoane mobile.

Microsoft Word, de exemplu, poate edita PDF-uri si sa le salveze in format Adobe, incluzand posibilitatea de a include usor clipuri YouTube. Utilizatorii sunt incurajati sa se logheze astfel incat modificarile documentelor sa poata fi ulterior vizualizate atat pe PC-uri cat si pe tablete si smartphone-uri. Un modul exclusiv de citire a informatiilor a fost de asemenea adaugat pentru a incuraja utilizatorii de tablete sa citeasca mai mult pe device-urile lor. Toate programele vor fi integrate cu sistemul de stocare in cloud SkyDrive.

Citeste mai multe despre modificarile aduse viitorului Microsoft Office pe Telegraph.co.uk.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri