Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a realizat pentru Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor romanesc de echipamente IT, o platforma web business-to-business, prin care compania poate comunica cu partenerii sai.
„Platforma dezvoltata de Zitec pentru Network One Distribution are drept scop accesul cat mai facil al partenerilor NOD la toate informatiile necesare pentru desfasurarea activitatii lor comerciale. Astfel, prin intermediul platformei, cei de la NOD vor putea inregistra si aproba noii parteneri, iar acestia vor putea vedea lista de produse cu preturi si stocuri si, totodata, vor putea plasa comenzi si urmari evolutia lor”, a declarat Alexandru Lapusan (foto), CEO Zitec.

De asemenea, platforma ofera posibilitatea vizualizarii starii facturilor emise de NOD catre partener, dar si a platilor realizate de partener catre companie.

Lucrul la proiect a inceput in ianuarie anul acesta.

Zitec este o specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online, aceasta lucrand pana acum pentru clienti precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge.

Network One Distribution (NOD - cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution) este cel mai mare jucator pe piata locala de distributie electro-IT, cu afaceri de 200 milioane euro in 2011. Network One Distribution face parte, alaturi de eMAG si Flanco, din grupul de firme controlat de oamenii de afaceri Iulian Stanciu si Sebastian Ghita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri