D-Link, lider modial in domeniul echipamentelor wireless, furnizeaza clientilor sai solutii complete flexibile, accesibile si performante, produsele wireless putand fi achizitionate prin reteaua Metro Cash&Carry Romania.
Portofoliul de produse wireless de la D-Link este complet: access pointuri, routere wireless, hotspoturi, camere de supraveghere si echipamente digital home. Toate aceste produse fac parte din gama "AirPlus XtremeG" si inglobeaza cea mai noua tehnologie wireless dezvoltata de D-Link. Numarul tot mai mare de conexiuni broadband Internet a atras dupa sine cresterea popularitatii retelelor fara fir.

"Prin introducerea echipamentelor noastre in reteaua METRO Cash & Carry din Romania, intentionam sa aducem atat tehnologia cat si beneficiile oferite de aceasta mai aproape de clientii nostri profesionisti. Am remarcat interesul crescut manifestat pentru solutiile tehnologice performante adresabile SMB/SOHO, iar D-Link impreuna cu partenerul METRO Cash & Carry Romania vizeaza in principal acest segment al pietei. Intentionam sa dezvoltam cu METRO Cash & Carry Romania un parteneriat pe termen lung, urmand ca gama de produse disponibile in retea sa fie diversificata" - afirma Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania.

D-Link este lider global in conectivitate pentru retelele destinate intreprinderilor mici, mijlocii si mari. Compania continua sa faca eforturi pentru a atinge excelenta, fiind recompensata cu premii ca designer, developer si producator de solutii pentru retele, sisteme broadband, produse electronice digitale, comunicatii de voce si date pentru digital home, intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM-uri) si medii de la nivel Workgroup pana la Enterprise.

Avand milioane de produse realizate si livrate pe piata, D-Link este un participant dominant pe piata de profil si un lider in ceea ce priveste raportul pret/performanta pe piata retelelor si comunicatiilor. D-Link are 20 de birouri in Europa, iar cartierul sau general se afla in Londra, Marea Britanie.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Afacere mica de succes - 3 solutii tehnologice pe care sa le adopti