In ciuda incercarilor Apple si Samsung de a pastra confidentiale date privind vanzarile, judecatorii ce supervizeaza razboiul dintre cele doua companii au considerat ca aceste informatii sunt importante. Au iesit la suprafata informatii extrem de interesante privind vanzarile celor doua companii.
Vedeti tabelul de mai jos? In mod clar Apple ar fi preferat sa NU il cunoasteti, cu atat mai putin rivalii de la Samsung. In acesta sunt trecute vanzarile de iPhone-uri, iPad-uri si device-uri iPod Touch de la lansarea lor pana in prezent.

Per total, Apple a vandut mai mult de 85,9 milioane de iPhone-uri in SUA de la lansarea device-ului in trimestrul doi din 2007, pana in aceeasi perioada a lui 2012. Compania a vandut 46,5 milioane de iPod Touch-uri in aceeasi perioada de timp.

Apple a generat circa 50,7 miliarde de dolari in venituri din vanzarea smartphone-urilor. De la lansarea iPad-ului in al doilea trimestru al lui 2010, compania a vandut 32 de milioane de device-uri in SUA, echivalentul a 19 miliarde de dolari.

Apple a generat pentru fiecare iPhone vandut venituri de 590 $ si pentru fiecare iPad, 560 $.



Samsung nu a scapat nici ea. Per total, compania a trebuit sa faca publice vanzarile a 24 de smartphone-uri – inclusiv trei tablete Galaxy.

Galaxy S II Epic (4G Touch) s-a comercializat intr-un numar de 1,67 milioane unitati, generand venituri de 764 mil. $ de la lansarea terminalului la mijlocul lui 2011.

Samsung a vandut 21,2 milioane de smartphone-uri in prima jumatate a anului 2012 generand venituri de 7,5 miliarde de dolari.

Galaxy Tab a generat vanzari de 725.000 de unitati si a atras 325 de milioane de dolari si Samsung a vandut doar 585.000 de device-uri Galaxy Tab 10.1. Versiunea 4G LTE a atras doar 81 de milioane de dolari din vanzarea a 127.000 de device-uri.

Aici poti vedea informatii privind vanzarile produselor Samsung.

Sursa foto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri