Google isi trateaza angajatii care mor mai bine decat o fac alte companii in cazul celor vii, unul dintre beneficiile "de deces" fiind plata timp de zece ani a jumatate din salariul catre sotul/sotia sau partenerul angajatului decedat, potrivit CNN.
In plus, toate actiunile la care are dreptul angajatul sunt acordate imediat dupa moarte, a declarat, intr-un interviu pentru Forbes, "directorul pentru oameni" al Google, Laszlo Bock, transmite Mediafax.

De asemenea, fiecare copil primeste cate 1.000 de dolari pe luna pana la varsta de 19 ani, sau 23 de ani in cazul studentilor la zi.
Aceste avantaje sunt disponibile tuturor angajatilor Google din SUA, indiferent de vechimea in cadrul companiei.

Cel mai in varsta angajat al Google are in prezent 83 de ani, a afirmat Bock.

"Evident nu exista un beneficiu pentru Google, dar este important sa ne ajutam familiile in timpul acestui eveniment ingrozitor, dar de neevitat", a spus el.

Beneficiile "de deces" se adauga listei legendare de avantaje pe care le ofera Google angajatilor: mese gratuite, jocuri de foosball, servicii de curatatorie la locul de munca, termeni foarte generosi pentru concediul de ingrijire al unui nou-nascut, precum si altele.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri