Costurile de judecata ale Apple pentru apararea drepturilor de autor privind iPhone-ul in fata Samsung se ridica la circa 700 milioane de dolari, conform Radioului National din SUA. Chiar daca ar fi sa mai tai cateva zerouri din aceasta suma, tot ar fi vorba de foarte multi bani pe care micii inventatori nu si i-ar permite pentru a-si sprijini creatiile in situatia unui razboi in justitie.
Birourile de avocatura din Neustel, Dakota de Nord, estimeaza ca “nu este neobisnuit ca litigiile, chiar si simple, de genul acesta sa coste o companie intre 2-5 milioane de dolari”. “Doar comisionalele avocatilor ar putea duce in faliment o companie de mici dimensiuni”.

Adevarul este ca putini inventatori se gandesc la costurile aferente apararii in cazul litigiilor pe marginea drepturilor de autor. Inventatorii descopera nevoi noi in piata si incearca sa le adreseze, scrie Heraldtribune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri