Utile de cele mai multe ori – dar in special de cand au devenit smartphone-uri, telefoanele mobile pot avea utilitati nebanuite. Este si cazul unui Nokia, model din 2010 - care nu este un telefon smart, dar care a salvat o persoana de la moarte, noteaza Ubergizmo.com.
Evenimentul in care este implicat telefonul s-a petrecut in Siria, o tara dominata deja de ceva timp de razboaie civile.

In timpul unor lupte de strada, un individ s-a straduit sa imortalizeze actiunea ce se desfasura in fata lui folosind telefonul din dotare, un Nokia X2, inregistrand ce se petrecea tinand telefonul strans in mana dreapta la nivelul gurii.

Intreaga captura video s-ar fi putut incheia nefericit pentru posesorul telefonului daca pe traiectoria glontului care venea spre el nu ar fi fost pozitionat telefonul, insa glontul s-a blocat in carcasa acestuia, dupa cum arata si imaginea de mai sus.

Desi pare aproape incredibil, telefonul mobil poate avea si astfel de utilitati necunoscute si netestate pana in prezent.

Si mai interesant este faptul ca telefonul Nokia X2, model din 2010, costa 40 euro, echivalentul a circa 180 lei, fiind considerat un telefon din clasa inferioara.

Nu se cunosc insa aspecte legate de distanta de la care a fost declansat focul de arma si nici tipul armei folosite.

Captura foto: ubergizmo.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri