Flanco, unul din cei mai mari retaileri electro IT, a numit-o in functia de CEO al companiei pe Violeta Luca, pozitie detinuta pana in prezent de catre Adrian Olteanu. Numirea Violetei Luca vine la cateva luni dupa promovarea sa in functia de deputy CEO.
“Am ca prioritate imbunatatirea permanenta a experientei de cumparare pentru clientii Flanco, dar si a parametrilor de profitabilitate si eficienta”, a declarat Violeta Luca (foto), noul CEO Flanco.

Retailerul electroIT a numit-o pe Violeta luca, incepand cu luna aprilie 2012, in functia de deputy CEO (director adjunct - n.r.), functie vacanta incepand cu anul 2009, managerul detinand in perioada august 2011 – martie 2012 pozitia de director de marketing.

“Retailul este in continua schimbare. Violeta are expertiza si motivatia necesara pentru a conduce compania spre noi standarde de performanta. Pe de alta parte Adrian Olteanu este managerul care a revolutionat retailul electro IT in ultimii ani, iar fara el, Flanco nu ar mai fi existat astazi. Il apreciez foarte mult ca manager si ca prieten si sunt convins ca va avea succes in noile proiecte, fiindca este omul care muta muntii din loc”, a declarat Iulian Stanciu, actionarul Flanco.

Adrian Olteanu (32 de ani) lucreaza in cadrul Flanco de zece ani si a preluat functia de CEO al companiei in 2009, odata cu declansarea procedurii de insolventa, anterior fiind director operational si director general adjunct.

Violeta Luca s-a alaturat managementului Flanco in august 2011, in pozitia de director de marketing. Anterior Flanco, Violeta Luca a lucrat pentru opt ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand incepand cu iunie 2007 functia de director comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Violeta Luca are o experienta de zece ani in domeniul electroIT.

Compania a inregistrat afaceri de 113,7 milioane de euro si un profit net de 760.000 de euro anul trecut. Retailerul are 78 de magazine si peste 800 angajati. Conducerea acestuia isi doreste sa ajunga la finalul anului la o cota de 15% dintr-o piata estimata 1,15 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri