Furnizorul de solutii pentru protectie si management al informatiilor Star Storage a inregistrat o cifra de afaceri de peste 8 milioane euro in primul semestru, cu 27% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.
Compania a lansat in prima jumatate a anului o noua generatie de servicii cloud pentru clientii persoane juridice, servicii promovate sub brandul StarVault.

In perioada urmatoare, conducerea Star Storage isi doreste sa imbunateasca portofoliului StarVault Cloud cu noi solutii din toate cele trei tipologii de servicii cloud: infrastructure as a service (IaaS), platform as a service (PaaS) si software as a service (SaaS).

Star Storage este o companie romaneasca fondata in august 2000 care ofera servicii externalizate de productie documente, de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), data center, solutii de infrastructura IT si de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

In 2011, Star Storage a avut o cifra de afaceri de 15 milioane de euro si un profit net de 390.000 de euro, conform Ministerului de Finante. De asemenea, compania a avut un numar mediu de angajati de 427 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri