Vodafone Romania a lansat trei abonamente pentru clientii IMM-uri, care includ servicii de voce fixa si mobila, Internet fix si mobil si fax la un pret valabil pana la 30 noiembrie intre 29 si 59 de euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
De la 1 decembrie, pretul abonamentelor va fi intre 39 si 79 de euro, fara TVA, potrivit Mediafax.

Grupate sub denumirea Vodafone Office Complet, noile abonamente includ apeluri nelimitate catre toate retelele fixe nationale, de pe toate numerele din grup (fixe si mobile), minute catre retelele mobile de pe toate SIM-urile de voce mobila ale companiei (500, 750 si 1.500 minute) si apeluri nelimitate in cadrul grupului de voce fixa si mobila.

De asemenea, abonamentele includ o linie de voce fixa cu apeluri nelimitate in retelele nationale fixe si internationale (catre retele fixe din Europa si catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel), 1.000 de minute nationale mobile, Internet fix cu trafic nelimitat, alaturi de un router wireless.

"Noul nostru produs nu numai ca ofera servicii de voce si Internet mobil, dar integreaza toate celelalte servicii de care are nevoie orice firma pentru a-si desfasura in bune conditii activitatea - voce fixa (catre retele nationale si internationale), Internet si fax", a declarat directorul comercial pentru segmentul business al Vodafone Romania, Andreas Vicente.

Pachetul Vodafone Office Complet mai include serviciul Fax2Email, serviciul de transfer gratuit al apelurilor intre angajati (Call Transfer) si telefonul fix Dect Panasonic, care permite optiunea transfer al apelurilor.

Fax2Email presupune asocierea unui numar de fax cu orice cont de mesagerie electronica (e-mail) astfel incat trimiterea dsi primirea de faxuri sa se realizeze direct pe adresa de mail.

Serviciul Call Transfer faciliteaza preluarea apelurilor externe de catre telefonul fix si redirectionarea acestora catre oricare din telefoanele fixe sau mobile, incluse in grup.

Pachetul Vodafone Office Complet este disponibil in variantele Standard (3-9 SIM-uri) - 29 euro/luna, Intensiv (7-15 SIM-uri) - 39 euro/luna si Profesional (11-50 SIM-uri) - 59 euro/luna.

De la 1 decembrie, pretul celor trei abonamente va fi 39, 59 si 79 euro/luna.

Vodafone Romania este parte a grupului britanic de telecomunicatii Vodafone si al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, in functie de numarul de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri