Apple, unul din cei mai mari producatori de echipamente mobile din lume, va renunta la folosirea chip-urilor Samsung pe viitoarele smartphone-uri, potrivit unei surse citata de Reuters si preluata de IBTimes.com.
Producatorul sud-coreean produce in acest moment micro-procesoare, display-uri si chip-uri de memorie pentru iPhone, iPad si iPod, trei din cele mai populare gadget-uri ale americanilor de la Apple.

Potrivit sursei, pe viitorul iPhone, care urmeaza sa fie lansat pe 12 septembrie, se vor regasi chipuri de memorie de la companii precum Hynix (Coreea), Toshiba (Japonia) sau Elpida Memory (Japonia).

O alta sursa citata de Reuters sustine ca “Samsung inca se afla pe lista initiala de producatori de chipuri pentru memorie, dar cererile au scazut considerabil”.

Aceasta a refuzat sa spuna daca decizia Apple vizeaza intr-un fel procesul pierdut de sud-coreeni in fata americanilor, in urma caruia Samsung trebuie sa plateasca 1 miliard de dolari.

Apple pregateste un eveniment in cursul saptamanii viitoare, pe 12 septembrie, unde cel mai probabil va lansa viitoarea generatie iPhone, un telefon despre care analistii spun ca va atinge un record de vanzari in prima saptamana – de peste 10 milioane de unitati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri