SC Aker Tulcea SA este cel mai nou client al companiei Siveco Romania, in urma semnarii unui contract pentru implementarea sistemului de gestiune a documentelor si a fluxurilor de lucru- Sivadoc. Aker Tulcea face parte din grupul norvegian de constructii navale Aker- Kvaerner Yards, cel mai mare in domeniu din Europa si al cincilea din lume. Societatea a fost privatizata in anul 2000 si rezultatele pozitive obtinute in anii de dupa privatizare, investitile efectuate si calitatea personalului au asigurat recunoasterea internationala a companiei si reintrarea acesteia pe piata constructorilor de nave complete.

Implementarea produsului Sivadoc va aduce beneficii multiple organizatiei: control asupra documentelor, monitorizarea si controlul sistemului si a activitatilor desfasurate de catre fiecare utilizator, accesul securizat si protectia informatiilor si a documentelor, extinderea securizata a mediului de colaborare peste Web sau in Intranet, corelarea informatiei prin sistemul centralizat, cresterea abilitatilor de accesare si utilizare prin interfata performanta, imbunatatirea comunicarii si colaborarii, suport pentru sistemele de asigurare a calitatii etc.

ôGestionarea si comunicarea intr-un mod structurat si eficient a informatiilor in cadrul unei organizatii este o activitate complexa si dificil de realizat, dar reprezinta una dintre bazele functionarii organizatiilor. Suntem bucurosi de alegerea facuta de Aker Tulcea si suntem convinsi ca implementarea Sivadoc va contribui la scaderea costurilor de procesare a documentelor, la imbunatatirea comunicarii si transparentei organizatiei, determinand alinierea la tendintele actuale de afaceriö a declarat Dragos Fagurel, Sivadoc Product Manager in cadrul Siveco Romania.

Sivadoc, sistemul de gestiune a documentelor si a fluxurilor de lucru furnizat de Siveco Romania ofera o platforma comuna care unifica oamenii, procesele si informatia, in scopul fluidizarii circuitului documentelor, facilitarii accesului la informatii dar totodata si al protejarii impotriva accesului neautorizat. Beneficiarii directi ai imbunatatirii fluxurilor interne de comunicare a informatiilor vor fi in egala masura organizatia in sine, prin cresterea eficientei operationale si scaderea costurilor de procesare a documentelor, dar si clientii acesteia, care vor fi rasplatiti prin servicii mai eficiente, imbunatatirea comunicarii si transparentei.

äAm selectat solutia Siveco deoarece avem increderea ca va rezolva atat problemele specifice managementului informatiei structurate, in general, cat si a celor legate de managementul calitatii, in particular ô declarat domnul Costel Lungu, Director Tehnic Aker Tulcea.