Furnizorul de servicii informatice Endava vrea sa ajunga la aproximativ 1.000 de angajati in Bucuresti in urmatorii trei ani, a declarat intr-o conferinta de presa Radu Grosu, delivery director in cadrul companiei.
Endava a inchiriat anul acesta o suprafata de 2.420 metri patrati pe doua etaje in centrul AFI Business Park din Bucutesti.

Din mai si pana acum, Endava a recrutat aproximativ 100 de oameni pentru centrul din Capitala, iar pana la finalul anului vrea sa mai angajeze inca 50- 60 de persoane.

Pe de alta parte, pana in iulie 2013 oficialii companiei vor sa ajunga la aproape 260 de salariati.

Planurile de angajare ale furnizorului britanic de servicii IT au inregistrat cresteri importante in ultimul timp, pentru daca in urma cu trei luni conducerea Endava anunta ca isi doreste sa ajunga la circa 600 de angajati in Bucuresti pana in 2014, acum compania a anuntat ca vrea aproape 1.000 de salariati in Capitala pana in 2015.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori in IT la ora actuala, compania avand peste 500 de angajati la nivel national. Endava are centre in Iasi, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Furnizorul IT livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din domeniile servicii financiare, telecomunicatii, media, sport & entertainment si servicii profesionale. Compania de servicii IT a fost infiintata in anul 2000 si are in prezent are in jur de 1000 de angajati Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

Pe piata locala, compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de outsoucing IT, livrand solutii mai ales pentru organizatii din Marea Britanie si Statele Unite.

Printre clientii Endava se numara companii precum IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life si BRD Fond de Pensii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri