Dupa ce au facut siruri de cozi interminabile la magazinele Apple, posesorii noului iPhone au identificat o problema cat se poate de suparatoare: camera foto.
Mai multi utilizatori ai noului iPhone 5 s-au plans de faptul ca aparatul foto cu care vine echipat smartphone-ul, in conditiile in care este fotografiat un anumit subiect intr-un spatiu unde exista obiect luminos, pe imagine apare o nuanta mov, extrem de suparatoare, relateaza presa internationala de specialitate.

Rezultatul afecteaza serios calitatea imaginii, in timp ce alte aparate foto cu care smartphone-urile vin echipate nu se confrunta cu aceeasi problema, noteaza TechCrunch.com.

Posesorii noului iPhone s-au mai confruntat cu o problema la achizitionarea dispozitivului mobil, hartile cu care vine echipat noul sistem de operare iOS 6 nefiind atat de precise precum cele oferite de Google.

Tim Cook, directorul executiv al Apple si-a cerut scuze vineri clientilor frustrati de erorile multiple pe care le intampina atunci cand folosesc noul serviciu Maps si, intr-o miscare total neobisnuita pentru gigantul american, acestia au fost indemnati sa foloseasca produsul rival Google Maps.

Este o situatie extrem de rara pentru Apple care, in trecut, prin vocea cofondatorului companiei Steve Jobs, nega orice probleme si era chiar sfidatoare.

Utilizatorii s-au plans ca noul serviciu Maps contine erori geografice si lacune in informatii. De asemenea, serviciul nu are optiuni care au facut din Google Maps un produs atat de popular pentru tranzit sau trafic rutier.

Noul smartphone vine echipat cu o camera foto iSight de 8MP, cu 40% mai rapida decat cea utilizata pe modelul precedent - iPhone 4S.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri