Orange si dezvoltatorul de aplicatii Clever Tech au lansat o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii pot comanda direct de pe mobil, printr-un singur click, cel mai apropiat taxi disponibil in zona in care se afla clientul, a anuntat operatorul.
Mesajul va fi transmis taximetristilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucuresti participante in program. Comenzile sunt preluate de un numar de 2700 taximetristi, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicatii.

Clever Taxi este o aplicatie gratuita dezvoltata pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Mobile si este disponibila acum pentru descarcare in magazinele de aplicatii App Store, Google Play si, in curand, Windows Marketplace.

Aplicatia permite selectarea companiei de taxi dorite dupa numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plata si, de asemenea, permite urmarirea in timp real a taxiului deja comandat pana la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie sa stii unde te afli deoarece aplicatia detecteaza adresa exacta si numarul strazii pentru a asigura un raspuns cat mai bun din partea soferilor. Aplicatia iti salveaza un istoric al comenzilor si iti permite sa dai o nota soferului dupa terminarea cursei.

In viitorul apropiat oferta va fi extinsa si catre alte companii de taxi importante din Bucuresti si din alte orase ale tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri