Dupa ce Nexus 7, tableta de 200 de dolari a celor de la Google, a inregistrat un succes neasteptat, americanii iau in calcul si lansarea unei tablete mai mari, de 10 inch, care sa intruneasca relativ aceleasi specificatii.
Viitorul gadget, care va fi produs de Samsung, va avea un ecran de 10,1 inch si o rezolutie de 2560x1600 px, peste cea de care dispune ecranul Retina al celor de la Apple, dar si o densitate a numarului de pixeli de 299ppi peste cea de 264ppi cu care vine echipata tableta iPad 3, potrivit analistului Richard Shim din cadrul NPD Display Search, citat de CNET.

Pana in acest moment nu exista niciun fel de informatii referitoare la o data de lansare a tabletei Google rezultata in urma colaborarii dintre Google si Samsung.

Tableta de 7 inch, pe care Google a realizat-o impreuna cu producatorul taiwanez Asus, s-a bucurat de un real succes in randul utilizatorilor, fiind una din cele mai atractive gadget-uri din punctul de vedere al raportului dintre calitate si pret.

Mai multi analisti din piata, dar si publicatii cu renume din industria de profil precum TechRadar.com sau BGR.com estimeaza ca pana la finalul acestui an, Google va vinde peste 8 milioane de tablete Nexus 7 devenind in acest fel cea mai populara tableta cu Android de pe piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri