Grupul Asesoft participa pentru al doilea an consecutiv la CERF cu un stand de 180mp in care vor fi prezente companiile grupului, in Pavilionul 15. Noutatile la CERF sunt contractele de distributie semnate de Asesoft Distribution cu Gigabyte si LG Electronics, consolidarea parteneriatului cu Samsung prin pozitia de cel mai mare distribuitor autorizat, prezentarea serviciilor operatorului de telecomunicatii 2K Telecom si a serviciilor de integrare de solutii audio-video, lansarea site-ului ShopMania.ro

Asesoft este singurul integrator romanesc de solutii IT care acopera toate ariile de business: distributie hardware, software, integrare de solutii hardware si software specializate, consultanta si continut electronic, servicii IT si telecomunicatii. Aducem in acest an contracte noi in zona de distributie, lansarea de site-uri noi, sisteme integrate audio-video, sisteme integrate pentru informatizarea administratiei publice si operatorul de telecomunicatii 2K Telecom. a declarat Sebastian Ghita Presedinte Asesoft Grup.

Avem la editia din acest an cateva noutati importante pentru activitatea de distributie din cadrul grupului. Asesoft si-a consolidat parteneriatul cu Samsung prin pozitia de cel mai mare distribuitor autorizat, a semnat contracte de distributie cu LG si Gigabyte, doua companii de top in industria IT. Printre produsele in premiera la CERF sunt: placile de baza GA-8N-SLI Quad Royal cu 4 placi video si G1975X cu cel mai nou chipset, Intel 975X, placile video cu chipset nVidia 7900GTX respectiv ATI Radeon X1900XTX, notebook-urile Gigabyte, Princeton Flash USB de 8GB. a declarat Iulian Stanciu Director General Asesoft Distribution.