Conglomeratul sud-coreean Samsung vrea sa construiasca in Romania parcuri solare pentru productia de electricitate si analizeaza posibilitatea de a investi in judetul Giurgiu, a declarat miercuri Park Robyug, ambasador pentru energie si resurse in Ministerul coreean pentru Afaceri Externe si Comert, conform Mediafax.
Samsung analizeaza doua locatii pentru constructia a doua parcuri solare in judetul Giurgiu, a declarat Robyug, prezent la Bucuresti la o conferinta pe tema energiilor regenerabile.

Cele doua proiecte ar insuma o capacitate instalata de 45 MW.

Grupul a derulat proiecte similare in Bulgaria, nu si in Romania, pana in prezent.

Samsung este cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud, cu afaceri importante in domenii precum electronice, servicii financiare, chimie sau industrie grea.

Grupul, cel mai mare producator de telefoane, are de asemena operatiuni de productie de echipamente pentru sectorul energiei regenerabile, precum panouri solare, dar este activ si in domeniul dezvoltarii de parcuri eoliene si solare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri