Vodafone si Orange Romania au anuntat disponibilitatea iPhone 5 din 2 noiembrie 2012. Ambele companii incearca sa atraga cat mai multi clienti, comunicatele operatorilor subliniind avantajele pe care le vor avea utilizatorii daca vor achizitiona telefonul din magazinele proprii.
Astfel, Orange mizeaza pe faptul ca iPhone 5 este compatibil HD Voice, tehnologie implementata exclusiv in reteaua proprie, in timp ce Vodafone permite precomenzi pe site.

Vodafone vinde „la liber” iPhone 5, versiunea de 16 Gb, la pretul de 739 euro, cu abonament pretul fiind situat la 369 euro. Pentru versiunea de 32 Gb, pretul cu abonament este de 469 euro.

Orange va oferi modelul iPhone 5 impreuna cu abonamentele dedicate Pantera 31 pentru iPhone si Pantera 51 pentru iPhone, care vor permite clientilor sa se conecteze la reteaua de date mobile H+, cu viteze de pana la 43,2 Mbps. Totodata, din 2 noiembrie, Orange lanseaza o noua ofera pentru modelele iPhone 4S si iPhone 4 impreuna cu abonamentele de Internet mobil dedicate iPhone.

Orange ofera iPhone 5, cu abonament, la preturi incepand de la 269 euro cu abonamentul Pantera 51 (51 euro/luna).

Ambele companii accepta precomenzi pentru cel mai nou model de telefon al Apple.

Cum vi se par preturile practicate de operatori? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri