Incepand din aceasta saptamana, Romtelecom lanseaza o oferta care include, pe toata perioada contractuala, aplicatiile HBO GO si www.dolcetv.ro, peste diverse pachete cu Internet din portofoliu. Cea mai accesibila astfel de oferta include Internet Play, cu viteze de pina la 50 Mbps si servicii de voce, disponibila la 39 lei, TVA inclus.
Accesul multi-screen permite clientilor de internet ai Romtelecom sa acceseze HBO GO si Dolcetv de pe 3 terminale (laptop sau PC, tableta si smartphone). Astfel, clientii care aleg noile pachete cu internet de la Romtelecom vor avea acces la peste peste 600 de ore de filme, seriale, documentare, concerte si alte programe HBO, plus 40 de canale TV si cele mai importante competitii sportive transmise pe canalele Dolce Sport.

Cea mai accesibila oferta include Internet Play, cu viteze de pina la 50 Mbps si servicii de voce, si este disponibila la 39 lei, TVA inclus. Toate variantele in care este disponibila oferta se regasesc aici.

Oferta se adreseaza clientilor noi, cat si celor cu contracte expirate si este valabila pana la 31 ianuarie 2013. Pachetele de Internet cu acces inclus la HBO GO si www.dolcetv.ro sunt disponibile pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, clientii noi beneficiind si de un router wireless gratuit.

De asemenea, incepand cu aceasta data, si clientii care au deja Internet Play sau Power de la Romtelecom, pot accesa aplicatia HBO GO contra sumei de 2,48 Euro/luna TVA inclus, daca incheie pentru aceasta un contract pe 2 ani sau pentru 4,34 Euro, pret de lista, TVA inclus. Serviciul HBO GO poate fi accesat pe http://www.hbogo.ro (pentru PC si laptop), iar aplicatia poate fi descarcata din Apple Store sau Play Store pentru smartphone / tableta, iar inregistrarea se face pe baza codului de facturare.

Principalii concurenti ai Romtelecom pe piata locala sunt RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri