Utilizatorii Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, vor achizitiona cateva mii de telefoane iPhone 5, pana la sfarsitul acestui an, au declarat reprezentantii companiei pentru Wall-Street.ro
Pe de alta parte, numai in noaptea lansarii (1 spre 2 noiembrie), in magazinul Vodafone Experience Store, din centrul comercial AFI Palace Cotroceni, din Bucuresti, au fost cumparate cateva zeci de iPhone 5.

Vodafone a organizat un eveniment de lansare
a noului telefon in acest magazin, in total participand peste 300 de persoane, printre care clienti, jurnalisti, bloggeri si colaboratori ai companiei. De altfel, un eveniment asemanator a fost organizat si de
Cosmote
, al treilea operator local de telefonie mobila, in magazinul din Piata Romana, de pe bulevardul Magheru.

Vodafone vinde noul terminal la pretul de 299 de euro (versiunea de 16 GB) si de 399 de euro (versiunea de 32 GB), telefonul fiind cumparat impreuna cu un abonament in valoare de 59 de euro, incheiat pe doi ani.

Fara abonament, modelul de 16 GB costa 730 de euro, iar cel de 32 GB are un pret de 859 de euro.

iPhone 5 este cel mai nou smartphone lansat de Apple, prima versiune fiind introdusa pe piata in 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri