Un alt nume la fel de cautat de cei care isi doresc un loc de munca a fost cel al Samsung Electronics Romania, filiala producatorului sud-coreean de electronice, care are in jur de 130 de angaiati pe piata locala. Media de varsta in companie este in jurul a 30 de ani.
“Oamenii sunt mai deschisi, mai dornici sa isi gaseasca un job fata de 2009, cand situatia nu era atat de rea. Se vede ca studentii vor un job si vor sa faca orice pentru el. Tinerii ar trebui sa faca cat mai multe lucruri, sa demonstreze, sa invete limbi straine…cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine”, a declarat pentru wall-street.ro, Alexandru Aldoescu, manager de resurse umane in cadrul Samsung Electronics Romania.

Compania are in prezent cinci posturi disponibile, toate fiind in zona de vanzari.

“In urmatorii ani, Samsung va creste in mod constant in Romania, flota de vanzari fiind principala vizata de aceasta crestere” a adaugat oficialul companiei de electronice.

Printre specializarile cautate de producatorul de electronice se numara cea de key account manager, manager de produs, specialist in retail sau specialist in marketing.

“Vom lansa un stagiu de internship in decembrie, iar pentru acesta vom alege 15 masteranzi de la ASE, masteranzi care au obtinut cele mai mari note la examenul de licenta. Ne intereseaza, in general, cei care la absolvirea facultatii au avut medii de peste 9.50”, a mai spus Aldoescu.

Citeste mai mult in articolul: Angajatorii din IT&C ofera sute de joburi: candidatii isi trimit parintii cu CV-uri, iar ei sunt la nunta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri