Smart Data Services a devenit partener autorizat in Romania pentru UC4:Global - solutii de automatizare a proceselor de lucru
Compania de consultanta IT SMART DATA SERVICES a semnat un partneriat cu UC4 Software pentru familia de produse UC4:global, solutii de automatizarea a proceselor de lucru. Acest parteneriat ofera SMART DATA SERVICES dreptul de a distribui si a asigura consultanta si suport pentru intreaga gama de produse a firmei UC4 software.
Parteneriatul cu UC4 Software extinde portofoliul de produse si servicii ale SMART DATA SERVICES pentru a acoperi cat mai bine nevoile clientilor sai.

Consider ca este absolut necesar sa se faca o distinctie clara intre procesele de lucru simple si procesele de lucru la nivel de companie. Noi stim cu siguranta ca trebuie avuta in vedere automatizarea proceselor de lucru la nivelul intregii companii, lucru ce este asigurat in intregime de solutiile UC4:Global a spus Ionut Preda, Director de Dezvoltarea la SMART DATA SERVICES.

UC4:global gestioneaza procesele IT la nivelul tuturor aplicatiilor si platformelor de infrastructura. UC4:Global are o arhitectura unica care ofera un grad ridicat de scalabilitate si siguranta mentinand un nivel competitiv al solutiilor si al serviciilor IT. SMART DATA SERVICES a fost aleasa sa reprezinte interesele UC4 Software pe piata romaneasca astfel incat sa se puna bazele unui parteneriat solid care sa conduca si la crestea numarului de clienti multumiti.

Suntem deosebit de onorati sa anuntam parteneriatul cu SMART DATA SERVICES ceea ce va face posibil sa ajutam clientii nostrii si pe piata din Romania. Aceasta piata are un mare potential de crestere pe segmental IT intrucat tot mai multe companii din regiune vor dori si vor incepe sa-si standardizeze solutiile pentru automatizarea resurselor IT., a spus domnul Manfred Zeilinger, VP Indirect Sales al UC4 Software.

Ionut Preda a adaugat: Semnarea acestui parteneriat va imbogati portofoliul de produse si servicii oferite clientilor nostrii cu solutiile UC4, solutii best-of-breed, care vor adauga valoare serviciilor oferite.
Prin intermediul acestui parteneriat compania noastra va oferi si servicii de consultanta, implementare, training si suport tehnic pentru produsele UC4:Global

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri