Skin, unic importator Nikon in Romania, inaugureaza sambata, 17 noiembrie 2012, in centrul comercial Iulius Mall Timisoara cel de-al saptelea magazin Yellow Store din tara si primul care ofera pasionatilor de fotogafie un studio foto complet utilat si o sala de prezentari.
Lantul de magazine exclusive Nikon, Yellow Store, se extinde din data de 17 noiembrie 2012 cu un nou punct de vanzare in centrul comercial Iulius Mall din Timisoara.

Acesta este primul magazin din Banat si primul Yellow Store care ofera pasionatilor de fotografie un studio complet echipat, care va deveni un centru de practica fotografica si locul de organizare al workshop-urilor foto pentru comunitatea nikonistilor din Banat.

Noul magazin, ce va oferi timisorenilor intreaga gama de produse Nikon, precum si accesorii foto, este operat de SinPro, partenerul Nikon Professional in Timisoara.

„Timisoara este unul dintre cele mai importante orase pentru Nikon, cu una dintre cele mai numeroase comunitati de nikonisti din tara” afirma Camil Perian, directorul general al Skin.

Puteti vizita noul magazin Yellow Store Timisoara situat la parterul centrului comercial Iulius Mall, in Strada Aristide Demetriade, nr. 1, incepand de sambata, 17 noiembrie, in fiecare zi intre orele 10-22.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri