Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobile de pe piata locala, lanseaza comercial serviciile 4G in urma modificarii legislatiei de catre autoritati, pentru a permite furnizarea acestor servicii din acest an.
Serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone, noi si existenti, care opteaza pentru pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, si care isi pot activa gratuit optiunea promotionala “Trafic Nelimitat 4G”.

Clientii care isi activeaza optiunea intre 20 noiembrie - 31 decembrie 2012, au trafic gratuit si nelimitat timp de 3 luni din momentul activarii optiunii.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre urmatoarele terminale compatibile:

- Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro pe luna, incheiat pe 2 ani.

- Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan - smartphone, laptop, tableta sau PC, la un pret de 89 de euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe doi ani.

- Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, ce porneste de la 419 euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe doi ani. Tableta, care va intra in portofoliul Vodafone saptamana viitoare, are un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, cu o rezolutie 1920 x 1200p si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0.

Reteaua 4G Vodafone este disponibila in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara si permite, in momentul de fata, furnizarea de servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps. Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului.

Serviciile 4G pot fi testate in 17 magazine Vodafone.

In 2013, Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps. Reteaua 4G functioneaza in banda de frecventa de 1800 MHz. Romania este una dintre primele piete europene in care operartorul implementeaza aceste servicii, dupa Germania, Portugalia si Italia.

Si ceilalti operatori, Orange, Cosmote Romania si RCS&RDS, au anuntat ca vor lansa servicii 4G in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri