Intel Corp. s-a implicat in dezbaterea privind viitorul Internetului, alaturandu-se unor companii Web importante in spijinirea adoptarii unei legislatii care ar forta furnizorii de servicii Internet sa trateze in mod egal intregul trafic
AT&T si Verizon Communicatiuons Inc., cele mai mari companii Internet din SUA, au declarat ca ar dori sa exploreze noi moduri de a prioritiza anume traficul pentru a asigura furnizarea si, eventual taxarea pentru continutul furnzorilor. Companii Web precum Google, eBay si Amazon, precum si un grup de consumatori s-au opus ideii, sustinand ca un tratament egal al traficului este unul dintre motivele pentru care Internetul este un succes.

Paul Otellini, CEO al Intel a trimis o scrisoare Comitetului Senatului pentru Comert, Stiinta si Transport, in care sprijina legislatia care sa "asigure ca Internetul ramane deschis si neutru".

Ceilalti co-semnatari ai scrisorii au fost directorii executivi ai Google, eBay, Amazon, Microsoft, Yahoo si IAC/InterActiveCorp.

Dupa infrangerea in Camera, va fi atrasa atentia asupra problemei in Senat. Companiile de cablu si telefonie au argumentat ca nu ar trebui impuse reguli pentru Internet, si ca acel serviciu ar oferi un mod corect de a finanta capacitatea Internetului de a gazdui difuzarea de continut video si de alt tip de trafic high-bandwidth. Acestea au subliniat ca nu intentioneaza sa blocheze nici un Web site sau sa afecteze orice serviciu Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri