LG isi reafirma pozitia de leader pe piata produselor premium cu design exclusivist
LG Electronics, lider mondial in tehnologia informatiei si a comunicatiilor mobile, a lansat la Londra noul telefon LG Chocolate sic, subtire, cu un design foarte modern. LG Electronics este primul producator care a conceput si lansat pe piata un telefon mobil ale carui atuuri sunt forta de atractie emotionala si vizuala.

Avand o suprafata neteda si un aspect uimitor, modelul LG Chocolate ramane complet negru pana ce touch-pad-ul o premiera pentru telefonia mobila - este atins usor. O data activata, suprafata personalizata a telefonului si iconurile ce se activeaza la simpla atingere dezvaluie un ecran full-colour ce completeaza designul unic si senzatia de minimalism.

Designul original i-a adus deja noului LG Chocolate doua premii Europene (iF Design Award si Reddot Design Award pentru conceptul si interfata unice). De asemenea, modelul este primul din noua gama Black Label, gama punand accent pe design si adresandu-se consumatorilor care apreciaza stilul in egala masura cu tehnologia. LG Electronics devine astfel primul producator de telefonie mobila din lume care creeaza o linie cu totul speciala de terminale mobile premium, cu un design exclusivist.

Dotat cu MP3/AAC player de ultima generatie, memorie interna de 12 MB, camera foto/video de 1.3 megapixeli, baterie cu o autonomie de 200 de ore si un timp de convorbire de 3 ore 20 de minute, mult asteptatul LG Chocolate este deja favoritul trend-setterilor din Coreea tara in care s-a vandut in mai bine de 400.000 de unitati de la lansarea sa din noiembrie anul trecut... Toate acestea sunt dotari ale unui telefon suficient de subtire ca sa incapa in buzunarul unei camasi sau in cel al unei perechi de jeansi foarte stramti.

Telefonul a fost conceput luand in considerare normele legislative privind indepartarea substantelor nocive, norme care vor intra in vigoare in Europa incepand cu luna iulie a acestui an. Noul model este recunoscut de Uniunea Europeana ca indeplinind aceste norme. Pentru a obtine aceasta certificare, LG Electronics a imbunatatit mai multe caracteristici ale modelului LG Chocolate. Tastele au fost imbracate in aluminiu si cositor, iar alte componente care ar fi putut contine substante nocive au fost inlocuite cu unele fabricate din materiale non-toxice. De asemenea, pentru asamblarea componentelor pe placa de baza (Printed Wired Board) s-au folosit substante care nu contin plumb.

Noul LG Chocolate este mai mult decat un telefon la moda. in procesul de achizitionare a unui telefon mobil, consumatorul modern este influentat de performantele tehnologice ale produsului dar, in acelasi timp, decizia este luata si la nivel emotional a declarat domnul Han Khyu, Presedinte LG Electronics Romania. Modelul LG Chocolate reuseste sa imbine cele doua standarde de exigenta. Este absolut unic, oricare dintre noi si-l doreste cu ardoare si il poate achizitiona in curand si in Romania, a adaugat domnul Han Khyu.

Noul model, disponibil pe piata europeana incepand cu luna mai, va fi lansat si in Romania in vara acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri