F64 Studio, cel mai mare retailer specializat in echipamente foto-video de pe piata locala, a inregistrat cu ocazia Black Friday vanzari de circa 1,47 milioane de euro in trei zile de reduceri (weekendul 23-25 noiembrie).

Retailerul a primit 5.800 de comenzi, dintre care 74% au venit exclusiv online, prin intermediul site-ului f64.ro.

“Interesul pentru echipamentele foto, in decursul celor trei zile de reduceri, a fost peste asteptari, si ne bucuram ca tot mai multe persoane sunt interesate de ofertele noastre. Am inregistrat un trafic peste
estimarile initiale, de peste 20 de ori mai mare decat intr-o zi obisnuita, motiv pentru care echipa F64 a monitorizat permanent activitatea pe site si a incercat sa rezolve probleme aparute”, a declarat Marian Alecsiu, directorul general al retailerului.

F64 Studio este o companie fondata in 2001 care este detinuta in proportii egale de catre Daniela Dorina Becheru si Marian Dan Alecsiu, conform datelor de la Registrul Comertului.

Black Friday (Vinerea Neagra) este un concept preluat din SUA care marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun pe piata americana. Reducerile de Black Friday au devenit foarte populare si in Romania incepand de anul trecut.

Citeste si: Topul castigatorilor Black Friday: retailerii IT&C au vandut de peste 50 mil. euro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vanzari record de Black Friday 2018: cat si ce au cumparat romanii