New York Post scoate in evidenta o imagine foarte neagra pentru CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, daca Windows 8 nu va fi un succes, mai ales pe segmentul mobil. Ballmer a ratat startul pe segmentul smartphone-urilor si tabletelor, odata ce Apple a intrat in forta pe aceste segmente.
Ballmer nu isi poate permite inca un esec, scrie New York Post.

Problema cu care s-ar confrunta in prezent Microsoft este una de identitate. Compania, cunoscuta mai ales pentru Windows, vrea in prezent sa ofere o interfata complet noua care sa inglobeze mai multe facilitati. Mai mult, de cativa ani, compania a intrat si pe segmentul de hardware.

Problema este ca aplicatiile Windows 8 nu sunt updatate atat de frecvent precum ar dori utilizatorii si unii producatori de hardware nu sunt complet multumiti de feedbackul din piata.

Mai mult, prin natura umana, utilizatorii sunt reticenti la schimbari majore, cum este trecerea de la Windows 7 la 8. “Daca nu este stricat, nu repara”. Totodata, pentru Surface, clientii nu sunt dispusi sa plateasca 550$ cand o tableta medie de 7 inci are un pret de 200$, Google Nexus 10 de 400 $ si iPad se vinde la 500$.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri