Ministerul pentru Societatea Informationala (fostul MCSI) va avea in acest an un buget de 205,89 milioane lei, mai mare cu 5,1% fata de bugetul MCSI in 2012, din care cheltuielile pentru proiectele cu finantare din fonduri externe nerambursabile vor insuma 57,7 milioane de lei, respectiv 28% din total, transmite Mediafax.
Cheltuielile pentru finantarea proiectelor din fonduri externe nerambursabile vor creste astfel de la 757.000 lei anul trecut.

De asemenea, cheltuielile de capital vor fi majorate de la 4,76 milioane de lei la 64,5 milioane de lei si vor avea o pondere de 31,3% in totalul fondurilor alocate minister.

In schimb, cheltuielile pentru bunuri si servicii vor scadea cu 58,1%, la 67,23 milioane de lei, iar cele legate de personal se vor injumatati, la 7,99 milioane de lei.

Totodata, si cheltuielile aferente programelor cu finantare rambursabila vor fi diminuate cu 44,3%, la 5,34 milioane de lei.

In cadrul cheltuielilor pentru bunuri si servicii, ministerul va primi de la bugetul de stat pentru deplasari in strainatate suma de 623.000 lei, cu 63,5% mai mult fata de 2012, iar pentru consultanta si expertiza suma de 340.000 lei, comparativ cu 92.000 lei in anul precedent.

Ministerul pentru Societatea Informationala a fost infiintat la finele anului trecut, prin reorganizarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri