Nvidia Corporation anunta astazi rezultatele financiare pentru primul tirmestru al anului fiscal 2007 ce se incheie la 30 aprilie 2006.

Pentru primul trimestru al anului fiscal 2007, veniturile au crescut la un record de 681.8 milioane USD, comparabil cu 538.8 milioane USD in primul trimestru al anului fiscal 2006, in crestere cu 17 procente. Venitul net calculat in conformitate cu principiile generale de contabilitate acceptate (GAAP) in Statele Unite pentru primul trimestru al anului fiscal 2007 a fost de 90.7 milioane USD, sau 0.23 USD per diluted share, comparat cu profitul net de 64.4 milioane GAAP, sau 0.18 USD per diluted share, pentru primul trimestru al anului fiscal 2006.

Profitul net GAAP pentru primul trimestru al anului fical 2007 include cheltuiala pentru compensatiile de 23 milioane USD ca rezultat al adoptarii de catre companie a Statement of Financial Accounting Standards No. 123 (revizuit in 2004), Share-Based Payment (SFAS 123R), in acest trimestru.

Profitul net non GAAP pentru primul trimestru al anului 2007, care exclude compensatiile SFAS 123R si alte diferente de taxe, a fost de 111.1 milioane USD, sau 0.29 USD per diluted share.

Numarul si valoarea actiunilor prezentate si statementul financiar neauditat au fost ajustate pentru a reflecta splitul doi-la-unu intervenit la 6 aprilie 2006 pentru plata dividendelor record catre detinatori in 17 martie 2006.

Avem inregistrat cresteri in fiecare din afacerile noastre GPU, MCP, GPU handheld si echipamente electronice rezultand un venit record pentru primul trimestru, a declarat Jen-Hsun Huang, presedinte si CEO NVIDIA. Am introdus multiple produse de-a lungul trimestrului, continuand leadership-ul in fiecare din pietele pe care le deservim. Cum ne-am mutat in noul an fiscal, motoarele cresterii pe care noi le-am subliniat la Analayst Day in martie, includ adoptarea Microsoft Vista, video high-definition si lansarea Sony PlayStation 3, va continua sa accelereze si ne va oferi oportunitatea de a avea un alt an de crestere puternica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri