Operatorul Cosmote Romania si-a extins planurile tarifare de date si ofera viteze de Internet ce ajung pana la 43,2 Mbps, oferind de asemenea noi planuri tarifare de date.

Odata cu achizitionarea modemului Cosmote E372 clientii noi sau existenti, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, vor avea acces la viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps si de incarcare de pana la 5,76 Mbps. Terminalul este disponibil la preturi incepand de la 1 leu, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, sau fara conectare la 319 lei (TVA inclus).

Modemul Cosmote E372 suporta card microSD de 32GB si este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Mac OS. Driverele vor fi instalate automat in momentul conectarii dispozitivului.

Clientii care navigheaza pe Internet de pe telefonul mobil vor beneficia de viteze de descarcare mai mari, de pana la 43,2 Mbps, daca isi imbogatesc planurile tarifare cu una dintre extraoptiunile Connect Mobile.

La sfarsitul lunii decembrie 2012, Cosmote Romania oferea viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil in 74 de orase importante din tara, reprezentand peste 41% din populatie. Mai mult, clientii se pot bucura de viteze de pana la 21,6 Mbps in tehnologia HSPA+, in 147 de orase din tara. In total, serviciile 3G acopera in prezent peste 73% din populatia Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri