Incepand de marti, clientii Orange pot folosi, in premiera in Romania, serviciul de internet mobil 4G si pe tabletele iPad cu ecran Retina (generatia a 4-a) si iPad mini.
Pentru a avea acces la reteaua 4G de la Orange, clientii trebuie sa faca un update la versiunea de soft iOS 6.1 direct de pe tableta sau prin iTunes si sa aleaga unul dintre abonamentele din oferta 4G.

Abonamentele 4G sunt disponibile in Orange shop Piata Victoriei, Baneasa Shopping City, Piata Universitatii - Bloc Dunarea, Calea Mo║ilor, Pipera – Iride din Bucure║ti, precum ║i in Orange shop din Bra║ov, str. Mure║enilor.

Reteaua Orange 4G acopera, in prezent, zona centrala si de nord a Bucurestiului, zona metropolitana din nordul capitalei, statiunile de vacanta de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu si Poiana Brasov.

Clientii Orange au la dispozitie si varianta de a folosi cele doua tablete impreuna cu abonamentele care ofera acces la reteaua H+, cu viteze de pana la 43,2 Mbps.

Preturi (in euro, cu TVA inclus) pentru iPad cu ecran Retina (generatia a 4-a) si iPad mini cu abonamentele 4G pe 2 ani, in tabelul de mai jos.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Incasarile Orange Romania au scazut in trimestrul al doilea