Mihai Codreanu a fost numit in functia de strategic alliances & services marketing manager in cadrul Xerox Romania. El va fi responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si comunicare ale Xerox in Romania si de dezvoltarea parteneriatelor strategice cu marii integratori din programul High Tech Alliance.
Mihai Codreanu s-a alaturat echipei Xerox in anul 2005 si de atunci a detinut diverse pozitii cheie la nivel national si de regiune, in vanzari, dezvoltare de servicii, consultanta IT si marketing.

Anul trecut a fost numit Technology Sales Operations Manager la nivel de regiune CEE (Europa Centrala si de Est), Israel, Turcia si Tarile Baltice iar anterior, intre 2010 si 2012, Mihai Codreanu a fost Industry Marketing Manager pentru Europa Centrala, Israel & Turcia (CIT).

„Impreuna cu echipa ma voi ocupa de dezvoltarea relatiei cu partenerii din cadrul diferitelor aliante strategice ale companiei si vom desfasura o gama larga de proiecte pentru acestia. Vom urmari in continuare strategia Xerox concentrata pe servicii de outsourcing si solutii de management al documentelor”, spune el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri