Valoarea contractului de achizitie se ridica la suma de 75 milioane de dolari.

Cybermation este specializata in tehnologii si servicii software care modernizeaza solutiile traditionale de planificare a procesului de munca si simplifica semnificativ managementul infrastructurilor IT complexe.

Prin achizitia companiei Cybermation, CA isi extinde, consolideaza si diversifica portofoliul de solutii de automatizare a fluxurilor de munca. De asemenea, prin aceasta achizitie strategica, CA ajuta companiile client sa-si unifice si simplifice mediile lor IT prin automatizarea planificarii si a implementarii proceselor de lucru in cadrul sistemelor mainframe si a celor distribuite.

Cybermation va deveni in curand o parte importanta a diviziei de Management al Sistemelor Enterprise din cadrul CA.

Intr-o prima faza, solutiile si tehnologiile Cybermation vor fi promovate de catre CA ca produse de sine statatoare, urmand sa fie integrate treptat in portofoliul extins de solutii de automatizare a procesului de munca al CA.

CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date.