Hewlett-Packard (HP) si SAP AG au anuntat ca SAP va folosi tehnologia HP de gestiune centralizata a documentelor tiparite, pentru a le oferi utilizatorilor platformei SAP NetWeaver capabilitati ce vor asigura imbunatatirea fiabilitatii tiparirii.

SAP a ales tehnologia HP de gestiune a tiparirii ca principala platforma strategica, cele doua companii urmand sa dezvolte impreuna solutii de gestiune a documentelor tiparite, pentru a ajuta clientii sa gestioneze mai rapid si mai fiabil informatiile la nivelul intregii organizatii.

Prin integrarea capabilitatilor HP de gestiune centralizata a tiparirii in SAP NetWeaver, utilizatorii pot defini, gestiona si urmari livrarea documentelor pentru procesele de maxima importanta pentru afaceri dintr-o singura locatie.

Aceasta facilitate simplifica derularea proceselor de afaceri, reduce costurile de administrare si creste fiabilitatea tiparirii in procesele de afaceri care necesita documente.

Interfata unificata va ajuta, de asemenea, companiile sa imbunatateasca securitatea documentelor tiparite, sa optimizeze utilizarea imprimantei si sa beneficieze de un control mai bun al tiparirii la nivelul platformei SAP dintr-o organizatie.

Aceste capabilitati sunt planificate a fi disponibile in luna iunie pentru clientii care utilizeaza aplicatii mySAP™ Business Suite pe platforma SAP NetWeaver.

HP intentioneaza sa colaboreze cu SAP la aplicarea tehnologiei de gestiune a documentelor tiparite pentru a solutiona problemele clientilor din domeniile: productie, farmaceutic, financiar si retail.

HP adopta, de asemenea, tehnologii bazate pe arhitecturi SOA (service-oriented architecture) pentru a-i ajuta pe utilizatori sa beneficieze de avantajele tehnologiei de gestiune a documentelor tiparite in mai multe procese de afaceri decat este posibil in prezent.

Folosind ofertele HP SOA, clientii care doresc sa-si imbunatateasca activitatea de furnizare de informatii prin mai multe canale vor putea trece fara probleme la gestiunea centralizata a tiparirii odata cu implementarile viitoare ale tehnologiei HP de gestiune a documentelor tiparite, ce va fi disponibila pana la sfarsitul acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri