In SUA sunt printate anual circa 10 mld. de carti de vizita, si totusi 88% dintre ei sunt aruncate la doar o saptamana de la primirea lor, conform Statistic Brain, citat de Mashable.com.
Ca raspuns, dezvoltatorii au lansat aplicatii precum Bump, ce permite utilizatorilor sa schimbe informatii prin atingerea telefonului mobil. Altii au realizat aplicatii de QR code-uri pe carti de vizita sau chiar aplicatii de realitate augmentata.

Insa una dintre cele mai noi aditii se numeste CallingCube, o companie din SUA ce realizeaza carti de vizita 3D, sub forma unui zar cu 6 fete. Cubul, gol, are latura de 3,5 cm si cinci din sase laturi pot fi inscrise cu text/grafica simpla, intr-o varietate larga de culori.

Cartile de vizita inedite sunt trase la imprimanta ZPrinter 650 si un set de 80 costa 300 dolari. Compania are in plan sa introduca si forme aditionale, precum o casa.

Cum ti se pare ideea companiei? Crezi ca aceste carti de vizita vor fi privite pozitiv de potentialii clienti sau doar ca o idee ciudata? wall-street.ro te invita sa iti spui parerea.


Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Vrei sa schimbi carti de vizita cu manageri din comertul online? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri