Clientii Vodafone de cartele prepaid pot sa reincarce prin intermediul cardului bancar, direct in aplicatia pentru mobil MyVodafone, compatibila cu iPhone si smartphone-urile cu Android.
Pentru efectuarea tranzactiei, clientii trebuie sa introduca in aplicatie numarul de telefon pentru care efectueaza reincarcarea, valoarea reincarcarii si datele cardului bancar.

Aplicatia MyVodafone a depasit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile si tabletele compatibile.

Cu aplicatia MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de minute si internet, prin serviciul Cost Control. Acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot cauta cele mai apropiate magazine Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului.

Functionalitatea Cost Control este disponibila si in site-ul mobil m.vodafone.ro, in sectiunea MyVodafone. Prin aceasta, clientii cu mai multe numere de telefon vor putea vizualiza informatiile disponibile in serviciul Cost Control, pentru toate numerele aferente unui cont, daca au profil de administrator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri