Utilizatorii Cosmote de cartele prepaid isi pot reincarca cartela online printr-o aplicate disponibila non-stop, securizata pentru tranzactii pe internet. Suma de reincarcare poate varia de la 5 pana la 100 de euro pentru o tranzactie si va fi adaugata la creditul deja existent.

Clientii trebuie sa completeze numarul de telefon si suma, iar apoi sunt redirectionati catre protocolul de plata online securizat.

Pentru fiecare reincarcare realizata pana pe 25 martie 2013, utilizatorul cartelei Cosmote sau Frog reincarcate va primi si un bonus de 500 de minute in retea. Bonusul are o valabilitate de 30 de zile, incepand cu momentul alocarii si poate fi consumat doar in perioada de valabilitate a contului.

De asemenea, in functie de valoarea creditului si de metoda de reincarcare aleasa, utilizatorii primesc urmatoarele bonusuri si valabilitate a creditului:

Cosmote Romania este al treilea jucator pe piata locala de telefonie mobila cu aproximativ 6,4 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Puratos va vinde ingrediente pentru panificatie in online