D-Link, furnizor de solutii complete de retele pentru consumatori individuali si companii, va prezenta cele mai recente solutii de retele si comunicatii pentru consumatori individuali si companii mici si mijlocii (IMM), în cadrul Intel Channel Conference 2006
Partener Intel la nivel european si mondial, începând din toamna anului trecut, D-Link este principalul participant si furnizor de hot spoturi la Conferintele Intel Channel organizate în Europa de Est.

Evenimentul din aceasta primavara ofera companiei oportunitatea de a prezenta posibilitatile de business ale noilor solutii wireless si VoIP. Pe parcursul a doua luni, D-Link se va întâlni cu partenerii sai actuali si potentiali, în aproape 30 de orase din Europa Centrala si de Est, lista incluzând si 5 întâlniri în România (prima în 25 mai, la Bucuresti), unde Conferintele Intel Channel sunt prezente.

Fiind un cunoscut producator de dispozitive wireless, D-Link îsi va prezenta router-ele si adaptoarele draft 802.11n standard, care permit obtinerea unui înalt nivel de performanta, viteza si Quality of Services (calitate a serviciilor). Aceasta tehnologie va reprezenta un jalon important în comunicatiile Wi-Fi, în special datorita faptului ca ofera viteza si stabilitate la nivelul clasicelor retele wired LAN.

Standardul 802.11n va suporta rate de transfer de 300 Mbps si mai mult, datorita tehnologiei multiple smart antenna, stream-urilor multiple de date independente si tehnicilor îmbunatatite de codificare, care permit atingerea unei arii de acoperire cu o suprafata si o calitate mai buna fata de actualele produse wireless. Participantii la evenimentele ICC vor avea sansa de a afla toate informatiile esentiale despre noul standard si noua tehnologie.

D-Link va prezenta si un nivel superior de calitate pentru noua sa familie de produse Voice over IP. Conform studiilor IDC, numarul de minute VoIP va creste de mai bine de trei ori, fata de anul 2005. Aceasta tehnologie devine o optiune pentru companiile si consumatorii individuali care doresc sa îsi reduca facturile telefonice.

D-Link tocmai a realizat o gama larga de dispozitive VoIP, între care adaptoare, routere, routere wireless, telefoane si dispozitive multifunctionale pentru IMM-uri. În timpul Intel Channel Conference, managerii D-Link vor prezenta solutii, produse si oportunitati de business oferite de companie potentialilor re-selleri, precum si un model de vânzari.

“ICC este cea mai buna oportunitate de a le demonstra partenerilor, în colaborare cu Intel, ce tehnologii ar trebui sa îi intereseze în prezent si în viitor, pentru a-si dezvolta afacerea", spune Roman Napierala, Managing Director, D-Link Europa de Est. "Când lucrezi în domeniul IT, trebuie sa fii întotdeauna cu un pas înainte în obtinerea de informatii. D-Link, ca lider în domeniul retelelor, îsi doreste sa îsi educe partenerii si sa îi convinga sa se concentreze asupra viitorului” – continua Napierala.

D-Link, ca si Intel, este membru al Digital Living Network Alliance (DLNA) - o organizatie alcatuita din segmente ale industriei de produse electronice de larg consum & computere, care dezvolta standarde pentru a creste compatibilitatea între diverse dispozitive.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »