SIVECO Romania a primit premiul Galei Platformei Central European Advocacy For a Fair and Transparent Competition - CEFTAC pentru "Cea mai transparenta conduita a unei companii in domeniul concurentei". La aceeasi sectiune au fost nominalizate companii ca General Electric, Orange, OMV, UNITA si Reckitt - Benckiser.

"Acest trofeu reprezinta pentru noi o recunoastere a consecventei cu care SIVECO Romania si-a asumat de-a lungul anilor transparenta ca fundament principal in desfasurarea activitatii sale. Venind din partea unei organizatii de prestigiu precum EUROLINK-Casa Europei, aceasta distinctie confirma faptul ca printr-un nivel ridicat de calitate a serviciilor pe care le ofera, companiile din Romania pot contribui in mod decisiv la apropierea graduala a tarii noastre de standardele economice impuse de piata unica europeana", a declarat Irina Socol, director general al SIVECO Romania SA.

Cea de-a doua editie a CEFTAC a fost organizata de Eurolink, organizatie neguvernamentala care sustine, prin programe de informare si educare publica, integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
Platforma CEFTAC este un organism preocupat de dezvoltarea mediului de afaceri din Europa, promovand libera concurenta si competitivitatea economica. CEFTAC acorda anual distinctii unor companii romanesti care inregistreaza progrese in mediul de afaceri.

SIVECO Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania, in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V, fond de investitii administrat de Enterprise Investors, si SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO Romania se afla in topul pietii interne de solutii de afaceri si de servicii IT. Compania se adreseaza cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, oferind solutii eficiente de e-business, e-Learning si e-Health.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri