Compania romanesca BitDefender este singura din Estul Europei inclusa in Top 100 al celor mai de interes companii europene, publicat in aceasta luna de catre prestigioasa revista americana RedHerring
Red Herring este cea mai importanta publicatie mondiala specializata in analiza potentialui de afaceri al companiilor din intrega lume. Red Herring a fost lansata in 1993 de Anthony B. Perkins, astazi, prezentantator al emisiunilor IT de la CNN.

In ultimul numar, revista prezinta topul anual al celor mai atractive companii private din Europa, pentru potentiali investotori. BitDefender este nominalizata aici ca fiind printre cele mai de succes companii IT de pe batranul continent, fiind singura din Europa de Est mentionata in analiza.

Cele 100 de companii europene castigatoare au fost selectate din mii de nominalizari, venite din mediul de business, de la analistii pietei, precum si de la editorii si colaboratorii revistei americane. Selectia invingatorilor s-a facut prin studierea tehnologiei specifice, analizarea calitatii managementului, situatia financiara si competitivitatea pe piata internationala.

Nominalizarea BitDefender intre cele mai interesante 100 de companii din Europa este un succes pentru industria romaneasca in ansamblul ei. BitDefender este acum cel mai cunoscut produs IT romanesc in lume. Dezvoltarea marcii BitDefender va continua la aceleasi standarde inalte care ne-au adus recunoasterea la nivel mondial. Obiectivul nostru pentru 2006 este sa transformam BitDefender intr-un simbol al industriei de inalta tehnologie din Europa de Est, cel mai cunoscut produs la nivel mondial intre cele realizate in aceasta regiune, a declarat Daniel Ionescu, directorul BitDefender.

BitDefender a inregistrat o triplare a cifrei de afaceri in fiecare din ultimii 5 ani. La sfarsitului anului viitor, compania va detine peste 2% din piata mondiala de antivirus, cu o absorbtie de piata ce va depasi 120.000.000 USD. BitDefender se vinde in prezent in peste 180 de tari.

Recunosterea RedHerring reprezinta al treilea succes rasunator din ultimele 6 luni pentru compania romaneasca, pe piata americana. in aprilie, revista PC World SUA a oferit produselor BitDefender locul intai in topul solutiilor antivirus din 2006, inaintea multor nume mari din industrie.

La sfarsitul anului trecut, prestigioasa publicatie Business Week (editia internationala) selecta grupul SOFTWIN, prin BitDefender, intre cele mai prestigioase 3 companii din regiunea central-europeana, alaturi de o companie din Polonia si una din Ungaria. Despre BitDefender, americanii de la Business Week au precizat ca este una dintre cele mai proeminente companii globale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri